fbpx

Rekry: Työnjohtaja salaojaremonttiprojekteihin

Etsimme työnjohtajaa vastaamaan kasvuyrityksen remonttiprojektien aikataulusta, suunnittelusta, laadunvalvonnasta sekä kustannushallinnasta!

Molarum Salaojat Oy on Suomen johtava salaojaremontteihin keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 2015. Toimimme koko Etelä-Suomen alueella 50 hengen voimin. Asiakkaitamme ovat omakotiasujat sekä taloyhtiöt. Edellisen tilikauden liikevaihtomme oli 8 milj €.

Erityisen vahvan kysynnän myötä kasvumme jatkuu vahvana. Olemmekin nyt vahvistamassa Uudenmaan salaoja- ja sadevesiremonttien asennusorganisaatiota TYÖNJOHTAJALLA. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Vantaalla, mutta varsinainen työmaasi sijaitsee liikkuvasti Uudenmaan alueella.

Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa asennustiimillesi edellytykset laadukkaan ja suunnitelmallisen työn tekemiselle. Vastaat remonttiprojektien aikataulusta, suunnittelusta, laadunvalvonnasta sekä kustannushallinnasta. Olet vastuussa ensisijaisesti suurkohdeprojekteista, mutta myös tarvittavilta osin annat tulitukesi pientaloprojekteihimme, apunasi Molarumin kokeneet alan asiantuntijat. Urakkaneuvotteluihin osallistuminen suurkohdeprojektimyyjän kanssa kuuluu myös osana työnkuvaasi.

Sinulla on rakennusalan koulutustausta, esim. rakennusmestarin tutkinto. Omaat käytännön kokemusta maanrakennuksesta sekä ymmärrät kaupunkien/kuntien rakennusmääräysten merkityksen. Pystyt tarvittaessa hyppäämään kaivinkoneen puikkoihin tai lapion varteen myös itse.

Pärjäät varmasti työssä, jos tunnistat itsestäsi seuraavia piirteitä:

 • Pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi sekä tiimisi suoriutumisesta
 • Pystyt tarkastelemaan omaa työtäsi kriittisesti ja etsimään siitä kehityskohtia
 • Omaat hyvät asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
 • Oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia

Haluamme tarjota sinulle:

 • 100 % tuen ja perehdytyksen työssä menestymiseen
 • Työhön kannustavat työvälineet, varusteet ja järjestelmät
 • Pitkäaikaisen ja henkilökohtaista uraasi tukevan työpaikan
 • Tulosta, naurua ja raakaa työtä pelkäämättömät työkaverit
 • Yhteisiä tapahtumia ja hauskanpitoa työporukan kanssa

Lähetä hakemuksesi ja CV:si ensi tilassa otsikolla “Työnjohtajarekry” osoitteeseen rekry@molarum.fi. Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Jontteen:

Joonas Kumpula
joonas.kumpula@molarum.fi
+358 40 5296773

  Hakukohde

  Liitä CV (vapaaehtoinen)

  Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF-, tai Word-muodossa

  Tietosuojaseloste