fbpx

Rekry: asentaja salaojaremonttien toteutukseen

Palkkaamme tarmokkaan asentajan salaojaremonttien toteutukseen!

Molarum Salaojat Oy on Suomen johtava salaojaremontteihin keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 2015. Toimimme koko Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella 50 hengen voimin. Asiakkaitamme ovat pääsoin taloyhtiöt sekä omakotitalo asujat. Edellisen tilikauden liikevaihtomme oli 8 milj €.

Asentajana työtehtäviisi kuuluu monipuoliset salaoja- ja sadevesijärjestelmien asentamiseen liittyvät maarakennustyöt omakotitalo- ja taloyhtiökohteissa. Toimit kaivinkoneenkuljettajan apulaisena ja yhdessä vastaatte työmaiden sulavasta etenemisestä.

Sinulla on asenne kohdallaan, tartut innolla lapioon ja teet töitä hyvällä fiiliksellä.

Katso, mitä tekijämme kertovat työskentelystä Molarumilla

 

Lupaamme hyvän palkan, motivoituneet työkaverit, innostuneen työympäristön ja nykyaikaiset työkalut työtehtävien hoitoon. Jatkuvasti kehittyvänä ja kasvavana yrityksenä pystymme tarjoamaan jokaiselle pitkän ja palkitsevan uran.

Urakkapohjaisen palkkausmallin ansiosta sinulla on hyvät mahdollisuudet ansaita alan keskimääräistä ansiotasoa huomattavasti paremmin.

Molarum on yritys, jossa työntekijää arvostetaan ja jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi osaamisesi ja motivaatiosi mukaan myös esimerkiksi työnjohtotehtäviin.

Haluamme tarjota alan parhaan työpaikan ja työntekijöidemme kokemusten mukaan sen myös huomaa jokapäiväisessä työssä.

Kuulostaako hyvältä? Tuntuuko siltä, että saattaisit tulla meillä toimeen?
Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen rekry@molarum.fi

    Hakukohde

    Liitä CV (vapaaehtoinen)

    Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF-, tai Word-muodossa

    Tietosuojaseloste