fbpx

Tietoa Molarumista

Salaojan ja sadevesijärjestelmän asennus vaatii kokemusta ja ammattitaitoa

Ainutlaatuinen toimintamallimme varmistaa, että salaojan ja sadevesijärjestelmän asennus onnistuu aikataulussa ja täsmällesti, kuten on luvattu ja suunniteltu. Näin remontti etenee:

 1. Remontin suunnittelu alkaa aina maksuttomalla kartoituksella. Kartoituskäynnin yhteydessä saat remonttisuunnitelman ja tarjouksen, jota voit rauhassa miettiä.
 2. Remontti alkaa, kun sinulle sopii. Yleensä 4–8 viikon kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.
 3. Omakotitaloissa remontti on viikossa valmis. Taloyhtiöissä remontti kestää 2–4 viikkoa.
 4. Salaojan ja sadevesijärjestelmän asennuksen vaiheita voit seurata reaaliajassa verkkopalvelun kautta.
 5. Kun remontti on valmis, käymme kanssasi läpi tehdyn työn.
 6. Loppukatselmuksen jälkeen toimitamme remonttipöytäkirjan.

Tarve luotettavalle salaojaremonttien tekijälle oli kova

Vanhojen omakotitalojen ja taloyhtiöiden korjausvelka kasvaa huimaa vauhtia, salaojat ovat huonossa kunnossa tai puutteellisesti toteutettuja hurjassa määrässä kiinteistöjä.

Molarumin tehtävä on poistaa kiinteistöjen ja pihojen kosteusongelmia ja jatkaa kiinteistöjen käyttöikää vuosikymmenillä eteenpäin. Haluamme tarjota alan parasta palvelua yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla.

Maanrakennuksen kokenut konkari keskittyi salaojiin

Molarum Salaojat Oy:n yrittäjät ovat ehtineet vuosien varrella olla monessa mukana. Yrityksen taustalla olevan, yli 25 vuoden kokemuksen aikana Molarum on toteuttanut erilaisia maanrakennusurakoita tietöistä omakotitalojen talopohjiin, pihatöistä pihojen viimeistelyihin. Salaojaremonteista kokemusta löytyy 15 vuoden ajalta.

Molarum on aloittanut maanrakennusurakoinnin Pohjois-Suomessa, josta yrityksen toiminnan painopiste on siirtynyt Etelä-Suomeen ja Pirkanmaalle. Samalla Molarumin toiminta on keskittynyt pelkästään salaojaurakointiin. Palvelemme jatkuvasti kasvavan tiimin voimin niin omakotitaloasujia kuin taloyhtiöitäkin.

Monipuolinen kokemus erilaisista maanrakennusurakoista ja salaojaremonteista antaa vankan pohjan laadukkaalle työlle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä tietosi – otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Kiinteistön tyyppi *

  Kohde sijaitsee *


  Tietosuojaseloste

  Ammattitaitoinen työ

  Vuosien kokemus maanrakennuksesta yhdistettynä korkeaan työmoraaliin ja loistaviin kaivurinkäsittelytaitoihin takaavat laadukkaan toteutuksen ylivertaisella laadulla.

  Todennettua laatua

  Reaaliaikainen työn dokumentointi ja tarkka laadunvalvonta takaavat onnistuneen lopputuloksen. Loppukatselmuksen jälkeen toimitamme sinulle remonttipöytäkirjan.

  Nopea remontti

  Teemme salaojaremontit poikkeuksellisen nopeasti – työn jäljestä tinkimättä. Nopeuden mahdollistaa tarkkaan mietitty työskentelytapa, vankka osaaminen sekä ainoastaan salaojaremontteihin keskittyminen.