Keväällä 2018 sulamisvedet aiheuttivat Harri Virtapohjan talon kellariin vesivahingon. Kuivauksen jälkeen piti selvittää, miten vahingon syntyminen uudestaan estetään. Vastauksena oli salaojaremontti, jonka Molarum toteutti. Molarum valikoitui remontin toteuttajaksi luotettavuuden sekä nopean aikataulunsa vuoksi.

Eversti evp Harri Virtapohja asuu yli seitsemänkymmentä vuotta vanhassa, omenapuiden ympäröimässä rintamamiestalossa Kangasalalla. Sulamisvedet aiheuttivat taloon keväällä vesivahingon. Kun vesivahinko oli kuivattu, Virtapohja päätyi salaojaremonttiin.

Virtapohja kilpailutti kolme eri yritystä ja Molarumin myyjä loi heti luottamuksen. Virtapohja valitsi Molarumin myös siksi, että Molarum pystyi aloittamaan työt hyvin nopealla aikataululla – jo seuraavalla viikolla.

– Talossa on myös ulkorappuset, jotka on vaikea rakentaa uudelleen. Niitä ei tarvinnut purkaa. Kaivinkoneen kuljettaja oli erittäin ammattitaitoinen ja pääsi kauhalla ahtaisiin paikkoihin, Virtapohja kertaa.

Työparin työskentelyä oli ilo seurata

“He siivosivat ja veivät pois kaikki ylimääräiset maa-ainekset ja puskat sekä puut, jotka he joutuivat kaatamaan.”
Virtapohja kehuu Molarumin työntekijöiden ammattitaitoa vuolaasti. He ehtivät tutustua toisiinsa salaojaremontin aikana ja Virtapohja kertoo, että työntekijöiden työskentelyä oli ilo seurata.

– He siivosivat ja veivät pois kaikki ylimääräiset maa-ainekset ja puskat sekä puut, jotka he joutuivat kaatamaan. Minulle ei jäänyt niistä mitään ongelmia, Virtapohja kehuu.

“Työn laatu vastasi odotuksiani”

Työ tehtiin suurella ammattitaidolla ja sovittu hinta piti alusta loppuun saakka. Salaoja ei ole vielä päässyt testiin kuivan kesän takia.

– Toimivuus nähdään, kun syksyn sateet alkavat. Uskon, että se toimii, Virtapohja naurahtaa.

– Minulla ei ole mitään valittamista – päinvastoin. Voin suositella Molarumia ja olen sitä jo suositellutkin. Työn laatu vastasi odotuksiani, Virtapohja päättää tyytyväisenä.